Omkring

Simon P. N. Christiansen

BAGGRUND

Jeg har mange kreative tanker, som jeg udtrykker gennem en computer, derfor denne website, så jeg kan vise mine kreative tvangstanker lidt frem.

Mit (kreative) hjerte brænder for Sønderjylland og æ' språch, det kan bl.a. ses på den webshop som hedder www.marskshoppen.dk som jeg tilbage i 2016 startede sammen med min kone. Jeg ejer desværre ikke webshoppen i dag, men kig den igennem alligevel! 😉

 

91891201_10222143768606913_8331305598603755520_n

PERSONLIGT

Der er jeg så heldig at bo i Ballum på min slægtsgård "Christiansens gård", som har været i familiens eje siden genforeningen, jeg bord der sammen med min søde kone, Maia, som hjælper til med at få pakket, sendt og godkendt plakater.

Vi har sammen 2 børn, 1 hund og skiftende dyrehold på "gården".

Vi har en drøm om at Christansens Gård på sigt gerne skulle blive udstillingslokale for plakater, café og livstilsbutik for især lokalproduceret vare. Vi må se tiden an om der ikke pludselig skulle ske noget med den gamle lade og stald som står der.

ERHVERVSERFARING

Jeg uddannet indenfor marketing & grafisk kommunikation og til daglig har jeg ansvaret for IT & Marketing hos maskinimportøren Brøns Group. Jeg har tidligere været e-commerce ansvarlig, selvstændig, marketingskoordinator og lign. indenfor turisme og B2B.

Derudover sidder jeg i bestyrelsen hos Ballum Landsbyforening  og Højkros Venner, det lokale engagement er vigtigt, husk det hvis Sønderjylland ikke skal bliver alt for ensomt 🙂

PROJEKTER

Indkøbskurv
Scroll to Top